Tietoja

Vasemmistoliiton teltalla Varissuolla kunnallisvaalien 2012 alla.
Vasemmistoliiton teltalla Varissuolla kunnallisvaalien 2012 alla. Itä-Turun Vasemmiston toiminta keskittyy itäiseen Turkuun (Varissuo, Lauste, Pääskyvuori, Itäharju, Halinen, Kohmo, Nummi jne).

Itä-Turun Vasemmistoliitto on eloisa ja vahva Turun Vasemmistoliiton puolueosasto, joka tekee tinkimätöntä politiikkaa ihmisten yhdenvertaisuuden ja yhteiskunnan oikeudenmukaisuuden lisäämiseksi itäisestä Turusta käsin.

Toiminta-ajatuksenamme on, että poliittisen muutoksen ja oikeudenmukaisuuden edistämiseksi on mentävä rohkeasti ihmisten luokse ja panostettava poliittiseen ruohonjuuritoiminnan jatkuvuuteen. Eri-ikäiset ja taustoiltaan monenlaiset, yhdessä politiikkaa tekevät puoluetoimijat ovat Itä-Turun Vasemmiston voimavara.

 

Li Anderssonin eurovaalikampanjointia keväällä 2014 Varissuolla.
Li Anderssonin eurovaalikampanjointia keväällä 2014 Varissuolla.

Poliittisen toimintamme kärjessä on alueelliset lähipalvleut, ennaltaehkäisevä sosiaali- ja terveyspolitiikka sekä kampailut alueellisen tasa-arvon ja sitä luovan kaupunkisuunnittelun puolesta. Teemme työtä ihmisten yhdenvertaisuuden puolesta, rasismia ja kaikenlaista syrjintää vastaan.

itäturkupride
Itä-Turun Vasemmistoliiton johtokuntaa Turku Pridessa elokuussa 2014.

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s