Pia Jalkanen: Tahto auttaa lapsia vei politiikkaan

Filosofian opiskelijan tapaan Itä-Turun Vasemmistoliiton kuntavaaliehdokas Pia Jalkanen pohdiskelee asioita perinpohjaisesti. Kyselee miksi, millä perustein. Miten yhteiskunnasta saataisiin vieläkin tasa-arvoisempi? Pia myös lenkkeilee paljon, miettii lenkeillään näitä suuria kysymyksiä, maalailee parempaa maailmaa.

– Olen toiminut jo useamman vuoden ajan lastensuojelun vapaaehtoisena tukihenkilönä. Ilman omaa aktiivista toimintaani ahdistuisin poliittisesta tilanteesta. Haluan auttaa osaltani edes vähän, Jalkanen kertoo.

Ehdokkaaksi lähteminen kypsyi ajatuksena vähitellen. Aiemmin Pia on toiminut muiden lastensuojeluun panostaneiden ehdokkaiden tukijoukoissa, mutta nyt Pia sanoo, että haluaa tehdä lasten eteen enemmän.

– Töideni puolesta sydäntä lähelläni ovat myös työllisyys- ja vammaispalveluiden toimivuus. Myös taiteen tekemisen mahdollisuudet Turussa ovat tärkeä asia, johon Turussa on panostettava, Jalkanen painottaa.

Juoksemisen lisäksi Pia harrastaa laulamista, pianon ja viulun soittoa. Hän myös rakastaa keikoilla käymistä ja etnisiä, erittäin tulisia ruokia.

piajalkanen
Kuva: Tina Hovi

Pia Jalkanen on KTM, valt yo. Itä-Turun Vasemmistoliiton johtokunnan jäsen, Varsinais-Suomen Vasemmistoliiton piirihallituksen jäsen 2017, valokuvaaja, kouluttaja, vammaispalvelun avustaja sekä lastensuojelun vapaaehtoinen tukihenkilö

http://www.facebook.com/piajalkanenpolitics/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s