Sandelin ja Ahlgren jatkavat Itä-Turun Vasemmistoliiton johdossa

Tiedote 24.2.2016

Sandelin ja Ahlgren jatkavat Itä-Turun Vasemmistoliiton johdossa

Itä-Turun Vasemmistoliitto (ITV) piti vuosikokouksensa keskiviikkona 24.2. Varissuolla Majanummen toimitilassa. Yhdistyksen puheenjohtajana vuonna 2016 jatkaa kaupunginvaltuutettu Elina Sandelin ja varapuheenjohtajana Tero Ahlgren. Johtokunnan muiksi jäseniksi valittiin Katja Keto, Alpo Lähteenmäki, Jonna Kuusisto, Pia Jalkanen, Ilkka Lindström, Emma Hotakainen ja varajäseniksi Mari Nieminen sekä Timo Laitinen.

ITV jatkaa tulevalla kaudella hyviksi todetuilla toimintatavoilla ja yhdistykselle ominaisilla poliittisilla painopisteillä. – Teemme työtä mm. lähipalveluiden ja ihmisten yhdenvertaisuuden puolesta, esitämme ratkaisuja eriarvoisuuskehityksen muuttamiseksi ja järjestämme tapaamisia ja keskustelutilaisuuksia, joissa voi porukalla pureutua ajankohtaisiin poliittisiin aiheisiin, Sandelin selostaa.

– Valitettavasti Sipilän hallitus pitää valitettavasti huolen siitä, että ajankohtaisia poliittisia kiistakysymyksiä riittää. Huomiota on kiinnitettävä mm. sosiaali- ja terveyspalveluihin ja kasvatus- ja opetuspalveluihin, varapuheenjohtaja Ahlgren toteaa. Lähiaikoina Turun kaupunginhallituksen käsittelyyn on tulossa muun muassa eduskunnan hyväksymät varhaiskasvatusta koskevat heikennykset.

– Kaupunki, jonka yhdeksi ongelmaksi tiedetään alueellinen ja väestöryhmien välinen eriarvoisuus, ei ole mitään järkeä lähteä heikentämään päivähoitopalveluitaan, vaikka laki siihen mahdollisuuden antaisikin. Subjektiivisesta päivähoito-oikeudesta on pidettävä kiinni eikä ryhmäkokoja tule missään tapauksessa kasvattaa, kaupunginhallituksen varajäsenenä toimiva Sandelin jatkaa.

Lisätiedot:

Elina Sandelin
Itä-Turun Vasemmistoliiton puheenjohtaja
elina.sandelin(at)turku.fi
040 8331707

itä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s