Piknikkiä ja politiikkaa 24.5.

Eduskuntavaalit on ohi, vastaikkainasettelujen aika taasen ei. Keskustan, perussuomalaisten ja kokoomuksen hallitusneuvottelut etenevät. Ensin pöydälle heitettiin ”yhteiskuntasopimus” työajanpidentämisvaateinen, ja tämän jälkeen vaalien alla puhutut sopeutus- tai leikkaustarpeet kasvoivat valtiovarainministeriön 6 miljardista jo 10 miljardiin.

Itä-Turun Vasemmistoliiton mukaan poliittisessa ja yhteiskunnallisessa tilanteessa, jossa pitkäaikaistyöttömyys jatkaa kasvuaan, on poliittista valtaa omaavien toimijoiden keskusteltava aivan toisenlaisista lääkkeistä taloudellisen ja yhteiskunnallisen vakauden lisäämiseksi kuin työntekijöiden piiskaaminen ja leikkaukset.

piknikMitä nämä lääkkeet ovat ja mitkä ovat vasemmiston vastaukset nykyiseen poliittiseen tilanteeseen? Mm. näihin asioihin syvennytään Itä-Turun Vasemmistoliiton poliittisella piknikillä sunnuntaina 24.5.

Alustajana hyvinvointivaltion syntyhistoriaa tutkinut FT, kansalaisaktiivi Päivi Uljas.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan vasemmistolaisesta taloudepolitiikasta!

Piknikviltit asetellaan Aurajoen rannalle Koroisten ristin liepeille klo 14.00. Tule ja tuo ystävät, toverit ja mahdolliset piknikeväät mukanasi!

(Sateen sattuessa piknik siirtyy sisätilaan, josta tiedotetaan tilanteen mukaan.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s